Paket Market Research

Upravljanje raziskav na ravni celotne agencije

Paket EpisXperience Market Research nudi učinkovito informacijsko podporo celotnemu raziskovalnemu procesu v vaši agenciji, pa naj bo ta še tako kompleksen.

Image
IZKUSITE BOLJŠI RAZISKOVALNI PROCES
Icon

Celoten proces

Zavedamo se, da ima vsak projekt svoje specifike. Zato smo razvili platformo, bogato s funkcionalnostmi, da bi podprla vsakega od njih.

Icon

Večkanalno zbiranje podatkov

Funkcionalnosti, ki omogočajo avtomatizacijo v vaš raziskovalni proces prinesejo še mnogo več, kot le tradicionalne metode CATI/CAPI/CAWI.

Icon

Panel in nagrajevanje

Vgrajeno upravljanje s spletnimi paneli in njihovimi portali – ti vključujejo tudi trgovino z nagradami – aktivira več respondentov.

Icon

Analitika in poročanje

EpisXperience vizualizira vaše podatke z vgrajenimi orodji za nadzorne plošče, ali pa se integrira z zunanjimi BI orodji, kot sta Tableau ali Power BI.

Digitalna transformacija vašega raziskovalnega procesa z EpisXperience-om

Image

Svoja profesionalna ozadja s področij informacijske tehnologije ter raziskovanja smo združili, da bi ustvarili EpisXperience – platformo, ki bo izboljšala produktivnost v vseh fazah vašega raziskovalnega procesa.

Check

Bogat nabor funkcionalnosti

EpisXperience vam nudi funkcionalnosti, ki se raztezajo od ustvarjanja vprašalnikov, segmentacije ter distribucije, podprte z AI/ML, pa vse do podpore podatkovni znanosti in interaktivnemu poročanju.

Check

Modularna skalabilnost

Širok nabor modulov in mikro storitev vam omogoča orkestracijo, kakršno zahteva specifika vsakega od vaših projektov.

Check

Financam prijazna rešitev

Cenovna učinkovitost EpisXperience-a je glede na njegov nabor funkcionalnosti gotovo med najvišjimi na trgu.

NAŠI NAROČNIKI

Delo z EpisXperience-om na projektu Crossborder je občutno izboljšalo naš proces anketiranja.

Avatar
Pascal Chelala
Direktor za evropsko regijo
Gallup International

EpisXperience ima izjemno podporo strankam. Zelo odzivno in usmerjeno v rešitve.

Avatar
Florian Bunk
Vodja tehnoloških projektov
Loyalty Prime


ANKETIRANJE IN ZBIRANJE PODATKOV

Boljša odzivnost respondentov. Večja kakovost zbranih podatkov.

Načrtujte potek vsakega vašega projekta po meri, ustvarite in distribuirajte vprašalnike, segmentirajte svoje respondente… pri vsem tem pa s pametnejšim delom prihranite svoj dragoceni čas.

Image

Image

Pametni vprašalniki

EpisXperience vam pomaga da oblikujete privlačne vprašalnike z ogromnim izborom različnih tipov vprašanj, pa naj bodo to preprosta vprašanja z enim ali večimi možnimi odgovori, ali kompleksnejša, kot so max diff ali con-joint.

 • Napredni urejevalnik vprašalnikov z opcijami za dodatno programiranje.
 • Urejevalnik poteka vprašanj z možnostjo različnih filtrov in pogojev.
 • Bogata paleta tipov vprašanj in predpripravljenih UI elementov – gumbov, ikon, drsnikov, vnosnih polj…

Velik nabor profesionalno oblikovanih predlog

Z EpisXperience-ovimi predlogami – te so oblikovane tako, da so prijazne tako do namiznih, kot mobilnih naprav – z vaših ramen odpade veliko mučnega in dolgotrajnega dela. Preprosto izberite tip vprašanja, ga prilagodite projektu in že se lahko lotite naslednjega.

Image

Kompleksno vzorčenje na najpreprostejši način

EpisXperience vam pomaga organizirati podatkovne zbirke respondentov, z orodjem za vzorčenje pa iz njih učinkovito zajamete prav tiste vzorce, ki jih potrebujete.

 • Napredni algoritmi za vzorčenje zajamejo različne demografske skupine respondentov na želenih stičnih točkah ali v določenih situacijah.
 • Orodje za vzorčenje podpira različne standardne metode od preprostega zaporedja, pa do naprednih, kakršno je RIM obteževanje.
RESPONDENTE DOSEZIMO KJERKOLI

Spletne strani ali mobilne aplikacije

EpisXperience-ova tehnologija vaše anketne vprašalnike spremeni v popolnoma delujoče odzivne spletne strani ali v dele vaših mobilnih aplikacij, kakršna je denimo mobilni portal za paneliste.

Vključene v obstoječe spletne strani ali mobilne aplikacije

Ankete, ustvarjene z EpisXperience-om se zlahka integrirajo v vaše spletne strani ali mobilne aplikacije. Ali v tiste, s katerimi upravlja vaš naročnik.

Kontaktni center

Nabor vgrajenih funkcionalnosti omogoča, da z EpisXperience-om organizirate celoten proces dela v kontaktnem centru, pa naj gre za CATI, NPS ali CX anketiranje.

Terensko ali POS zbiranje podatkov

Mobilna verzija vaših anket zlahka postane orodje v rokah vaših terenskih anketarjev ali pa del samopostrežnih POS kioskov.

Vse vrste raziskav.
Tukaj, pred vami.

Paket EpisXperience Market Research omogoča, da izvedete praktično vsako raziskavo, ki si jo zamislite.

IZKUŠNJA STRANK
 • NPS – Indeks promotorjev
 • CES – Indeks napora strank
 • CSAT – Zadovoljstvo strank
 • Churn Rate – Raven odliva strank
 • Retention Rate – Raven zadržanja strank
 • CLV – Customer Lifetime Value – Življenjska vrednost stranke
 • Analiza strank
 • Povratne informacije o dogodkih
IZDELKI IN ZNAMČENJE
 • Širjenje in segmentacija trga
 • Konkurenčna analiza
 • Pozicioniranje izdelkov, storitev ali blagovnih znamk
 • Osveščenost o blagovni znamki in preference
 • Obnašanje potrošnikov
 • Raziskave cenovne politike
 • Predvidevanje povpraševanja
 • Proces odločanja
 • Testiranje poimenovanja blagovnih znamk
 • Testiranje oglasov
 • Družabna omrežja in ugled na spletu
IZKUŠNJA ZAPOSLENIH
 • Employee Engagement – Vpletenost zaposlenih
 • Employee Satisfaction – Zadovoljstvo zaposlenih
 • Feedback Management – Upravljenje s povratnimi informacijami

Icon

Popolna podpora za CATI/CAPI/CAWI

EpisXperience omogoča popolno podporo vašemu zbiranju podatkov, kar vključuje upravljanje z anketarji, sledenju porabljenega časa in optimizacijo dela kontaktnega centra z opcijami, kot so predvidevanje naslednjega klica (predictive dialer) ali klicanje naključnih številk (RDD).

Icon

Nadzor kakovosti podatkov

EpisXperience-ov bot avtomatizira preverjanje kakovosti zbranih podatkov. AI algoritem samodejno izloča ankete, ki jih prepozna kot nelegitimne.

Icon

Kategorizacija odgovorov na odprta vprašanja

Z orodjem za kategorizacijo je odgovore na odprta vprašanja mogoče združiti v skupine. Tako organizirani, lahko postanejo spremenljivke v vaši analizi, vašemu naročniku pa omogočijo natančnejši vpogled v rezultate.

Icon

Upravljanje s kvotami

Za določena vprašanja ali demografske skupine je mogoče zlahka določiti kvote, s čimer bo vzorec vaših respondentov uravnotežen glede na zahteve vašega projekta.


UPRAVLJANJE S PANELI

Aktivirajte svoje paneliste

EpisXperience bo vaš panel spremenil v živahen in privlačen program nagrajevanja.

Image

Image

Napredno upravljanje panelov

Z bogatimi izkušnjami z vpeljavo programov nagrajevanja smo zgradili EpisXperience-ov modul za upravljanje s spletnimi paneli. Ta vključuje avtomatizirano finančno modeliranje pridobivanja in unovčevanja točk zvestobe, s čimer dosegamo visoko zaznano vrednost za vaše paneliste, ne da bi s tem ogrozili vzdržnost vašega proračuna.

 • Modul za upravljanje panela s programom nagrajevanja in različnimi opcijami za njegovo oblikovanje vključuje tudi natančen pregled profilov panelistov, ki ga je mogoče pregledovati po različnih skupinah, demografijah ali individualno.
 • Avtomatizirano pošiljanje vabil za izpolnjevanje anket in avtomatizirana distribucija vprašalnikov glede na profilne podatke članov panela.
 • Spletni in mobilni portal za člane, ki ga je mogoče prilagoditi vaši znamki in celostni grafični podobi.

Zabavno za paneliste.
Koristno za vas.

Image

Portal za člane panela

Najbolj vznemirljiva opcija, ki jo ponuja EpisXperience-ovo upravljenje s paneli, je gotovo predpripravljeni portal za člane, ki ga je mogoče prilagoditi vaši celostni grafični podobi.

Image

Ankete in nagradne točke

Sistem ankete samodejno distribuira na portal za paneliste, pri čemer upošteva vzorčenje, kakršno je bilo določeno. Hkrati nagradne točke samodejno pripisuje članom.

Image

Trgovina z nagradami

Ne samo da je trgovina z nagradami integralni del portala za paneliste, na vašo željo lahko priskrbimo tudi nagrade, ki jih člani lahko kupijo s svojim nagradnimi točkami.

PORTAL ZA PANELISTE IN MOBILNA APLIKACIJA

Popolnoma prilagodljiva vaši agenciji

Razumemo da vam vaša znamka in z njo celostna grafična podoba pomenita veliko. Zato smo portal za paneliste in mobilno aplikacijo naredili popolnoma prilagodljivo. Želite dodati svoj logo? Klik ali dva. Želite dodati svoj slogan, vizualne elemente ali barvno shemo? Še nekaj klikov in vaš portal je pripravljen.


NADZORNE PLOŠČE IN POROČILA

Vidni rezultati.

EpisXperience sam skrbi za vizualizacijo podatkov. V realnem času.

Image

Icon

Napredne vizualizacije podatkov

Rezultat sodelovanja naših podatkovnih znanstvenikov in grafičnih oblikovalcev so vizualizacije podatkov, ki vam in vašim naročnikom pomagajo sprejemati prave odločitve.

Icon

Interaktivne nadzorne plošče

Različni gradniki nadzornih plošč z naprednimi vizualizacijami podatkov vam pomagajo spremljati in filtrirati vaše podatke v realnem času.

Icon

Gradniki, ki jih lahko delite

Celotne nadzorne plošče ali njihove posamezne gradnike je mogoče deliti z vašimi naročniki ali drugimi deležniki preko elektronske pošte, SMS-jev, klepetalnikov ali družabnih omrežij.

Icon

Medsebojna primerjava različnih projektov

Napredno filtriranje omogoča pregled nad tem, kako se določena metrika obnaša znotraj različnih projektov.

Potegnite kar največ iz svojega EpisXperience-a!

EpisXperience je odprta platforma, ki jo je mogoče integrirati z zunanjimi viri ali storitvami, ki jih morda že uporabljate. Obstoječe integracije že vključujejo nekaj najpomembnejših imen v raziskovalni dejavnosti.

PLATFORMA, ODPRTA ZA INTEGRACIJE
Partner

Partner

Partner


HOW CAN WE HELP?
CONTACT OUR CONSULTANT